Dostava robe

Isporuka robe

Isporuka robe se vrši u roku od 24h od trenutka prijema porudžbine.

Imamo dostavna vozila iz svake kategorije, koja su specijalizovana za dostavu. Profesionalni kadar vozača i kurira samo potvrđuje koliki značaj dajemo kvalitetnoj, tačnoj isporuci.

Svi naši resursi su dostupni Vama, dovoljno je da nas pozovete i naši komercijalisti će odgovoriti na Vaše zahteve u što kraćem roku. Dozvolite da Vam pokažemo našu profesionalnost i efikasnost. Naše preduzeće je osnovano 15. maja 2001. godine i od samog početka beleži kontinuirani rast poslovanja i predstavlja jednog od lidera u svojoj delatnosti.

Stalni napredak i velika ulaganja u širenje i jačanje asortimana značajan su motiv za naše klijente da nam ostanu verni dugi niz godina.

Snabdevanje firmi i isporuka robe se obavlja kako na lokacijama u Beogradu, tako i na teritoriji cele Republike Srbije. Poručeni artikli biće dostavljeni odmah nakon obrade. Svaka porudžbina biće obrađena i isporučena istog ili sledećeg radnog dana. Naša vozila su u stalnom pokretu, tako da uvek možete da računate na to da će roba do Vas stići tačno na vreme.

Isporuka za porudžbine u vrednosti veće od 5.000,00din je besplatna. Za sve porudžbine manje od toga iznosa, cena isporuke je 500,00din.

Obaveštenje o ceni isporuke možete videti pre potvrđivanja porudžbine.

*Napominjemo da su troškovi isporuke promenljivi u zavisnosti od broja paketa i težine, o čemu ćete biti naknadno obavešteni od strane naše komercijale.

keyboard_arrow_up
X
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
      Izračunaj troškove isporuke