Načini isporuke

Isporuka robe se vrši u roku od 24h od trenutka prijema porudžbine.

Imamo dostavna vozila iz svake kategorije, koja su specijalizovana za dostavu. Profesionalni kadar vozača i kurira samo potvrđuje koliki značaj dajemo kvalitetnoj, tačnoj isporuci.

Svi naši resursi su dostupni Vama, dovoljno je da nas pozovete i naši komercijalisti će odgovoriti na Vaše zahteve u što kraćem roku. Dozvolite da Vam pokažemo našu profesionalnost i efikasnost. Naše preduzeće je osnovano 15. maja 2001. godine i od samog početka beleži kontinuirani rast poslovanja i predstavlja jednog od lidera u svojoj delatnosti.

Stalni napredak i velika ulaganja u širenje i jačanje asortimana značajan su motiv za naše klijente da nam ostanu verni dugi niz godina.

Snabdevanje firmi i isporuka robe se obavlja kako na lokacijama u Beogradu, tako i na teritoriji cele Republike Srbije.

Poručeni artikli biće dostavljeni odmah nakon obrade. Svaka porudžbina biće obrađena i isporučena istog ili sledećeg radnog dana. Naša vozila su u stalnom pokretu, tako da uvek možete da računate na to da će roba do Vas stići tačno na vreme.

Saradnja sa kurirskom službom Daily express omogućava da se isporuka robe van teritorije Beograda obavlja nesmetano. Za svaku narudžbinu čiji iznos prelazi 3000RSD, troškovi usluge transporta su naši.

Cenu isporuke možete pogledati na zvaničnom cenovniku klikom ovde.

keyboard_arrow_up
X
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
      Izračunaj troškove isporuke