Istorijat

Još od 2001. godine, kada je firma Fokšan d.o.o. osnovana u Beogradu kao porodična firma, postavili smo sebi cilj kontinuiranog unapređenja, planiranja budućih aktivnosti i širenja tržišnog učešća. Već više od 23 godine, bavimo se prometom robe i usluga i dugogodišnjim kvalitetom našeg rada svakodnevno beležimo napredak.

Sve ove godine, vođeni osnovnim vrednostima i načelima poslovanja kompanije, nakon čvrstih temelja, rasli smo i napredovali iz dana u dan. Gradili smo čvrste poslovne veze sa partnerima i klijentima, zasnovane na poverenju i uspešnoj saradnji.

Samo velikim trudom, radom, odgovornošću i poštenim pristupom poslu i odnosima sa klijentima, stekli smo renomirano ime u poslovnom svetu, koje danas predstavlja sinonim za kvalitet i uspešnost.

Dobru tradiciju poslovanja, na koju smo izuzetno ponosni, primenjujemo i dan danas, ali smo takođe otvoreni i ka inovativnim rešenjima, novim procesima i poslovnim modelima.

Akcenat je tada, kao i sada, uvek stavljan na zaposlene u našoj kompaniji, jer su za uspeh zaslužni ljudi koji čine tim. Zato insistiramo na dobroj saradnji i međuljudskim odnosima, kako unutar kompanije, tako i sa poslovnim partnerima i klijentima.

keyboard_arrow_up
X
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
      Izračunaj troškove isporuke