Uslovi kupovine

Ovim uslovima i pravima korištenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

 1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
 2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.
 3. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
 4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.
 5. Sve eventualne promene, sem promena vezanih za isporuku, ne odnose se na potvrđene porudžbine.

Garancija kvaliteta

Prodavac garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

Reklamacije i povraćaj robe

U slučaju nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliteta proizvoda zamenićemo proizvod, a sve troškove zamene snosi Fokšan d.o.o. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši pregled pošiljke i da ukaže kuriru na eventualna mehanička oštećenja i sačini zapisnik. Garancija ne važi u slučaju oštećenja nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Obavezujemo se da ćemo čuvati Vašu privatnost i da prikupljene podatke nećemo koristiti ni u koje druge svrhe.

Ograničenje odgovornosti

Vi shvatate i prihvatate da www.foksan.co.rs. može imati greške u funkcionisanju, projektne greške ili druge probleme i da ne preuzima odgovornost za bilo kakve štete prouzrokovane samim proizvodima ili savetima, podacima prikazanim na našem sajtu. Sajt za snabdevanje firmi www.foksan.co.rs nije odgovoran za bilo kakvu grešku u tekstu, slici ili bilo kojem delu sadržaja. Celokupan sadržaj sajta je prikazan u najboljoj nameri i ostavlja mogućnost nenamerne pogreške, te ovim upozoravamo korisnike da to imaju u vidu, a korisnici sajta prihvaćaju takvu mogućnost.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Obavezujemo se da ćemo se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Poznavanje ovih uslova kupovine obaveza je korisnika.

keyboard_arrow_up
X
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Izračunaj troškove isporuke