Prodavnica

Hisense prečišćivač vazduha

Šifra proizvoda: HP5423

Cena: 42.000,00 RSD + 20% PDV

Opis

Efikasna pokrivenost ide do 75m2.

Ovaj digitalni LED ekran prikazuje precizne informacije u realnom vremenu za PM 2.5 vrednosti. Inteligentni laserski senzor detektuje i meri kvalitet vazduha u prostoriji svetleći crveno (loš kvalitet vazduha), žuto (osrednji kvalitet vazduha), plavo (dobar kvalitet vazduha) ili zeleno (odličan kvalitet vazduha).

Cilindrični HEPA filter sa aktivnim ugljem efikasnije uvlači vazduh i filtrira više od 99% čestica veličine 0,3μm i veće, koristeći višeslojni filter sa predfilterom, HEPA filtraciju, aktivni ugalj i grafitni sloj. Filtrira PM 2.5, formaldehid i druge štetne supstance. Zamena filtera je takođe veoma jednostavna a indikator će vas obavestiti kada je vreme za zamenu.Efikasnost: 99,95% PM 0,1 (0,1-0,3μm čestica koje se mogu udisati); 100% prašine, polena i drugih velikih čestica.

HI-NANO je vrsta efikasnih plazma jona koji generišu milion jona po kubnom centimetru, u poređenju sa običnom plazmom koja generiše od 0.4 do 0.6 jona po kubnom centimetru. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0.007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom vazduhu svakog dana. Francuska Texcell laboratorija dokazala je da HI-NANO može efikasno da uništi 93.54% čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2) za dva sata.

keyboard_arrow_up
X
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
      Izračunaj troškove isporuke